29 Haziran 2013 Cumartesi

ÖNERİ: Yeni Başlangıçlar Mevsimi




*Renklendirme bana aittir.

Herkese merhabalar.Bu bloğu yeni açtım ve bu kitabı okuyalı da 2 aydan fazla oluyor ama bende etkisi büyük oldu.Hem o zamanlar sınava çalışıyordum,arada bu kitabı okumak rahatlatıyordu beni :) O yüzden
unutamadığım kitaplar arasında yerini almış bulunmakta! :)) 
Debbie Macomber'in okuduğum 2. kitabı.İlk  Küçük Mutluluklar Dükkanı'nı okumuştum.Seri olduğunu bilmeden almıştım bunu da. :) Bu arada En yeni Debbie M. kitabı ''Sevginin Son dileği'' Henüz okumaya fırsatım olmadı.Ama yine beni tatmin edecek bir kitap diye umuyorum :)

Debbie M. bu kitabında bizleri yine sımsıcak bir romanla karşılıyor.Kitabın kapağı da ''Beni al,oku beni.'' diye bağırıyor :))
Kanseri atlatmış olan Lydia,bir örgü kursu açmıştır.Bu kitaptaki örgü kursu diğer kitaptakilere oranla ''Bırak Alışkanlıkları'' sloganıyla açmıştır.Bu kursa yine bir çok kötü alışkanlığı olan kişiler katılımda bulunmuşlardır.Ve bir kez daha Debbie M. kitaplarında tanık olduğumuz gibi umutsuz görünen ancak kursa katılan öğrenciler birbirlerinin hayatlarını değiştirmişlerdir,yepyeni başlangıçlara adım atmışlardır. 


Kitabı bitirirken hafif bir gülümseme oluşuyor insanın yüzünde.Bir de huzur.Debbie M. kurguladığı karakterlerle kitaba döktüğü anlatımı sizleri o dünyanın içinde o karakterlerin hayatlarını yaşıyormuş gibi hissettirmeye devam ediyor.Teşekkürler  Debbie! :) 

Kendinize iyi bakın! xo.

18 yorum:

  1. Tam da okuyacak kitap arıyordum önerin için sağ ol :) Ve bloğunun tasarımı çok hoşuma gitti iyi bloglar :) Takipteyim ;)

    YanıtlaSil
  2. kankim bu kitabı hemen almalıyım kitaplar listeme aldım kitabı *-*

    YanıtlaSil
  3. biraz öyle oldu kankim -_- devintart'ta sinir ediyorlar insanı -_- Teşekkürler kankim *-* eğer koyarsam yeni bulduklarım pngleri devintart'a artıkın yapıştıracam bunu anlasınlar artıkın *-* çok çok sağol kankim *-* takip ediyorum kankim devintart'ta seni :D ClourfuldreamDesign adın kankim :D

    YanıtlaSil
  4. ulaşamıyor musun dur bakayım devintart'a dur bakayım :D http://www.deviantart.com/users/forgot

    bu adrese girerek geri alabilirsin *-*

    YanıtlaSil
  5. anime müziklerinin bazıları rock bazıları pop ama güzel söylüyorlar *-*

    YanıtlaSil
  6. geldim kankim :D

    sendede vardı o kelime şeysinden şimdik yok :D hayat kelimesiz hayatta :D dada dada dada da :D

    YanıtlaSil
  7. kankim videonun yürütmesi için şu şeyi programı inddimen lazım bu bütün mp3 mp4 vs uzantılı videoları açıyor adı k lite code kankim :) bu programı indirince sorunsuz tüm videoları açıyor kankim gom player :)

    YanıtlaSil
  8. http://www.gezginler.net/indir/k-lite-codec-pack-full.html

    bu siteden indirebilirsin kankim açmıyorsa gom player programı birde
    file2hd var video indirme onu dene bakalım kankim :)

    YanıtlaSil
  9. kankim siten çok güzel olmuşşş :D *-*

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim kankim beğenmene çok sevidim *-* şarkılar kopmalık kankim :D

    YanıtlaSil
  11. hangi kategorileri kankim :)
    normal kategoriler etiket yoluyla oluyor kankim :D

    YanıtlaSil
  12. yukarı dikdörtgene bağlantının nasıl koyulacağını bilmiyorum kankim :(( başkaları koyuyor hep :(( bende yapmak istiyorum fakat yapamıyorum :((

    YanıtlaSil